Testinvest
Testinvest Testinvest

 

Despre noi

 

Testinvest
Testinvest

 

 

    SC TEST INVEST S.R.L. este o societate care a luat fiinţă în anul 2005 având ca obiect de activitate în principal activitaţi de consultanţă în domeniul transporturilor rutiere, ca răspuns la modificările legislative pe care le implica aderarea la Uniunea Europeană, în special cele privitoare la timpii de conducere şi odihnă ai şoferilor, la introducerea tahografului digital şi la înăsprirea legislaţiei privitoare la transportul mărfurilor periculoase.  

    În anul 2006 firma a obţinut autorizarea  de catre  Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei a unui curs de perfectionare numit “SIGURANŢĂ RUTIERĂ” ce se adresează tuturor participanţilor la traficul rutier, dar mai ales firmelor ce deţin autovehicule mai mari de 3,5t şi care se referă la timpii de conducere şi odihnă, tahografe, noţiuni de prim ajutor.

    Din aprilie 2008 societatea a fost abilitată de catre Ministerul Muncii pentru a desfăşura activităţi de prevenire şi protectie  în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă. De asemenea, firma asigură servicii în domeniul  Apararii Impotriva Incendiilor (PSI).

    În scopul de a oferi servicii de calitate în domeniile de mai sus, societatea dispune de întreaga logistică şi material informativ actualizat astfel încât potenţialii beneficiari ai serviciilor noastre să aibă certitudinea obţinerii unui management de calitate în domeniile menţionate şi totodata în deplină concordanţă cu legislaţia specifică în vigoare.

Testinvest
Copyright © 2008 KYO INC | Toate drepturile rezervate.  Web design by Kyo